AnnonceLuk annonce
Sommerhus brændt ned

18-03-2021

Vestsjællands Brandvæsen var hurtig ude ved sommerhuset, der brændte voldsomt torsdag aften omkring kl. 18. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag aften udbrød der en voldsom brand i et sommerhus i Saltbæk. Ingen kom til skade under branden, men sommerhuset stod ikke til at redde.

Vestsjællands Brandvæsen måtte torsdag aften omkring kl. 18 rykke ud til en voldsom brand i et sommerhus i Saltbæk. Huset stod desværre ikke til at redde, men heldigvis kom ingen til skade under branden.

Brandvæsenet var på stedet med tre brandbiler, og fik hurtigt styr på branden, som dog var omfattende. Politiet var ligeledes på stedet samt en lægeambulance. Indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Jesper Christensen, fortæller, at årsagen til branden endnu er ukendt, og at politiet ligeledes endnu ikke har besluttet, hvorvidt der skal sendes teknikere til stedet. Der boede fem personer i huset, som de havde lejet, og de er alle afhørt af politiet.

”Huset er desværre helt nedbrændt, der er ikke meget tilbage. Det var fem håndværkere, der boede der, og nogle af dem fik lidt af deres ejendele med ud, men de fleste af deres ting brændte inde, herunder også deres personlige papirer,” fortæller Jesper Christensen.

Kl. 21 var branden imidlertid igen blusset op, og brandvæsenet måtte vende tilbage.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0