AnnonceLuk annonce
S: Formand går af med øjeblikkelig virkning

10-03-2021

Hanna Vestenaa har med øjeblikkelig virkning trukket sig som formand for Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk  

Tirsdag smed Hanna Vestenaa, der blev valgt som formand for Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn, håndklædet i ringen, og er fra dags dato gået som formand for partiet.

Efter blot en måneds tid som formand for den nye Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn, har Hanna Vestenaa valgt at stoppe dags dato. Årsagen vil hun ikke ud med, da hun ingen kommentarer har til spørgsmålet om, hvorfor hun pludselig stopper. Teis Broberg Olsen, der er næstformand i Socialdemokratisk Partiforening for Røsnæs, Raklev og omegn bekræfter dog, at Hanna Vestenaa er stoppet som formand for foreningen af personlige årsager.  

”Jeg kan bekræfte, at Hanna har trukket sig som formand for foreningen pr. dags dato af personlige årsager. Nu skal vi have afholdt et bestyrelsesmøde for, at finde ud af, hvem der træder i hendes sted,” siger Teis Broberg Olsen. 

En trist nyhed

Lars Uhre Mortensen, der er formand for Socialdemokratiet Kalundborg er trist over, at Hanna Vestenaa har følt, at hun var nødt til at stoppe på den måde, men har ellers ingen kommentarer til, hvorfor hun har valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning.

”Vi har orienteret vores medlemmer internt. Det er vi jo nødt til for at give status i forbindelse med, at vi forsøger at skabe et fællesskab mellem de to foreninger og altså en fællesledelse. Derfor er det bl.a. kedeligt, at det sker. Jeg havde et rigtig godt samarbejde med Hanna, og det er jo heller aldrig rart, når en formand vælger at gå fra en partiforening på den måde, det er synd og ærgerligt, at det når derud,” fortæller Lars Kuhre Mortensen, der er formand for Socialdemokratiet Kalundborg, og slutter: ”Vi har endnu ikke fundet ud af, hvem der skal sidde i fællesledelsen, men det skal vi naturligvis have fundet ud af.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0