AnnonceLuk annonce
Udvidelse betyder ny medarbejder

28-02-2021

Ejendomsmægler Michael Vinter er netop blevet ansat hos Henrik Andersen, Robinhus Vestsjælland. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Henrik Andersen har været ejendomsmægler i godt 22 år. De sidste to år under kæden Robinhus, og han har netop ansat endnu en ejendomsmægler, da han ikke kan følge med.

58-årig ejendomsmægler, valuar og cand.jur., Henrik Andersen, har netop ansat endnu en ejendomsmægler til sin forretning Robinhus Vestsjælland. Tidligere dækkede han Kalundborg Kommune, men i dag dækker han ligeledes også Fårevejle, Asnæs, Svinninge, Jyderup, Mørkøv, Knabstrup, Regstrup, Tølløse, Ruds Vedby, Stenlille og Dianalund. Derfor har han også valgt at ansætte en medarbejder mere

”Jeg havde jo Kalundborg Kommune til at begynde med, men har for noget tid siden fået tildelt et større område, og med baggrund heri, at der er blevet så meget at lave, har jeg valgt at ansætte en ejendomsmægler. Det er et stort område at dække alene, og vi bor også strategisk godt. Michael Vinter, som jeg har ansat, bor i Gl Bjergsted, og jeg i Kalundborg. På den måde er vi geografisk placeret godt i forhold til at køre i områderne. Han har i øvrigt tidligere været ansat hos Home i Kalundborg,” fortæller Henrik Andersen.

Kan selv vise sit hus frem

RobinHus adskiller sig fra de øvrige ejendomsmæglerkæder ved ikke at have egentlige kontorer. Mæglerne arbejder hjemmefra, og derudover kan husejerne selv vise deres huse frem til eventuelle købere, hvis de har lyst.

”Omkring 60 pct. vil gerne selv have lov til at vise deres hus frem, og har også stor succes med det. Det er jo ikke fordi, de selv skal sælge deres hus, men de er bare de bedste til at fortælle eventuelle købere om huset. Det er den mere følelsesmæssige del, de overtager. Altså hvorfor, man har været glad for at bo i huset,” fortæller Henrik Andersen.

Fortsat travlt

Der er fortsat travlt i ejendomsmæglerbranchen, og der bliver solgt huse lige så hurtigt, som tilfældet var i 2020, hvor de nærmest blev revet væk.

”Der er ikke så mange ting til salg, som tidligere, og det mærkes tydeligt. Efterspørgslen er stor, og priserne er steget. Det går virkelig hurtigt med at sælge mange ejendomme lige pt.,” siger Henrik Andersen.

Henrik Andersen er i øvrigt bosat i Kalundborg, hvor han også er født og opvokset. Han har arbejdet i Vestsjælland i mere end 20 år, både som indehaver samt ansat i den traditionelle ejendomsmægler branche. I 2020 solgte han godt 80 boliger - helårshuse, sommerhuse, andelsboliger, ejerlejligheder og landbrug.

Den historiske lave rente er fortid

Ifølge Henrik Andersen er det slut med den historiske lave rente: ”Den historisk lave rente på 0,5 %, som mange boligejere har nydt godt af de seneste fire måneder, er fortid.”

Nordea Kredits chefanalytiker og boligøkonom, Lise Nytoft Bergmann fortæller, at fordi de lange renter er steget, vil et 30-årigt boliglån med en rente på 1 pct., nu bliver det dominerende boliglån. Hun vurderer ligeledes, at renten på boliglån stiger på grund af en større risikovillighed hos investorerne, som efterfølgende har udløst dalende interesse for fastforrentede obligationer - også danske realkreditobligationer. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0