AnnonceLuk annonce
 Gratis film som plaster på såret

25-02-2021

Formand for Kalundborgegnens Antennelaug, Thomas Philip(tv) og forretningsfører Daniel Badeby.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I januar 2021 havde Kalundborgegnens Antennelaug et nedbrud på knap tre timer. Aldrig før i foreningens historie har et nedbrud varet så længe, og forhåbentlig sker det ikke igen. Kalundborg Antennelaug beklager hændelsen, og har derfor, som et plaster på såret, valgt at give en gratis film til alle medlemmer, der har internetabonnement hos foreningen.

Nedbrud på TV og internet kan desværre ske, men heldigvis sker det ikke så ofte, og meget sjældent i længere tid. Nedbruddet hos Kalundborgegnens Antennelaug i januar skete dog på et meget uhensigtsmæssigt tidspunkt, og det beklager de i foreningen. 

”Nedbruddet skete desværre på et tidspunkt, hvor rigtig mange mennesker blev berørt af det, da det var, mens alle skoleelever modtog online undervisning, og mange mennesker ligeledes arbejdede hjemmefra grundet COVID-19. Det er derfor ekstra ærgerligt, og set i bakspejlet, havde det måske været bedre med en anden testprocedure, inden den type fejl opstår, og således kunne vi måske have afværget nedbruddet. Det er også derfor, at vi har valgt at give alle medlemmer med internet en valgfri gratis film fra Blockbuster.dk på op til 49 kr. som et plaster på såret,” fortæller Daniel Badeby, der er forretningsfører hos Kalundborgegnens Antennelaug, og fortsætter: ”Vi kan jo selvfølgelig ikke give gratis film, hver gang, at noget går galt, men vi er virkelig kede af, at det gik ud over så mange, og at det varede i den tid, det gjorde. Det vil vi gerne sige undskyld for, og derfor sørger vi for, at alle, der har internetabonnement hos os, kan modtage en gratis filmkode.”

Er til for medlemmerne

Men netop pga. af nedbruddet har vi også fremskyndet en opgradering. Vi er ekstra kede af, at det tog den tid, det gjorde, før vi fik løst problemet, men dette specifikke problem vil vi helt sikkert ikke støde på igen. Der vil ganske givet komme problemer hen ad vejen, sådan er det jo. Vi forsøger at være forberedt på alt, hvad der kan gå galt, og så ellers hurtigt ordne det, der indimellem går galt. Men med det nye setup, som vi er i gang med lige nu, bliver der langt mindre risiko for fejl.” 

Kalundborgegnens Antennelaug er til for medlemmerne. Hos foreningen er der ingen, der har interesse i ikke at give det bedste produkt til medlemmerne, og de opsparede midler går netop til at optimere de produkter, der sælges til medlemmerne. 

”Vi forsøger altid at levere det bedste produkt til vores medlemmer. Alle oplever jo desværre nedbrud, ikke kun os. Mange tror, at lykken er gjort med fiber helt ind i boligen, men vi har jo netop et hybridfibernet, og har i øvrigt haft og udbygget det i over 20 år. Vi har aldrig været gode nok til at formidle den information ud til vores medlemmer, så folk er ikke klar over det. Tidligere har det aldrig været vigtigt, hvilke kabler, der lå i jorden, men de vilkår har fiberselskaberne ændret på med deres massive kampagner over de senere år. Men vores internet er altså et hybrid fibernet” siger Daniel Badeby, og fortsætter: ”Derudover går vi meget op i, at vores service er fremragende og lokal. Folk skal kunne få hjælp, når de ringer, og de skal kunne komme forbi og f.eks. hente en ny router, hvis der er brug for det. Ligesom vores serviceafdeling hurtigt kan komme ud til medlemmerne og afhjælpe problemerne. Men nu håber vi bare, at vores medlemmer vil tage godt imod vores undskyldning for nedbruddet i januar, og benytte den gratis filmkode,” slutter han.

Hvis man således hører til de medlemmer, der har internetabonnement hos Kalundborgegnens Antennelaug, skal man blot skrive sig på SMS-listen på foreningens hjemmeside inden torsdag den 11. marts kl. 12. Så vil man kort efter sluttidspunktet den 11. marts få tilsendt en gavekode, som man kan benytte, når man logger sig ind på blockbuster.dk. Her opretter man en profil, og derefter benyttes den tilsendte gavekode fra foreningen. Man kan vælge én film på op til 49 kr., som man lejer i 48 timer. Filmen kan således kun ses i det tidsrum. Gavekoden kan imidlertid benyttes resten af 2021. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0