AnnonceLuk annonce
Vind en butik

02-02-2021

Kalundborgegnens Erhvervsråd har et fantastisk tilbud dig der drømmer om at åbne din egen butik, men ikke er kommet fra start.

I samarbejde med de lokale Erhvervsforeninger i Kalundborg, Gørlev og Høng sætter Erhvervsrådet gang i et rigtigt spændende initiativ, og er nu klar i Kalundborg!

Man kan simpelthen vinde en butik i to år i Kalundborg, med fuld support fra Kalundborgegnens Erhvervsråd og med hjælp fra et stærkt hold af lokale virksomheder.

For at vinde skal forretningsidéen bringe noget nyt til bymidterne, det kan være et anderledes tilbud, en ny måde at drive butik på eller bare en type butik eller service og noget som ikke er i bymidten i forvejen.

Vinderen vil få yderst favorable betingelser i forhold til husleje, ligesom der er masser af markedsføring og support til din opstart og drift. Butikken er ikke indflytningsklar, men der er hjælp fra maler, tømrer og elektriker til at give butikken lige præcis det udtryk, der ønskes.

Vinderen skal kunne finansiere opstart og drift af butikken, og være villig til at lade en bankrådgiver vurdere det økonomiske grundlag for forretningsplanen. Vinderen skal altså ’have hånden på kogepladen’ rent økonomisk, men får professionel vejledning, sparring og support.

Deltagelse

For at deltage, skal du beskrive din butik og din forretningside, og være parat til at pitche den overfor et panel af durkdrevne forretnings- og markedsføringsfolk. Du kan hente hjælp og inspiration på https://www.kalundborgerhverv.dk/forside/erhvervsraadet-vil-udvikle-bymidterne/

For at komme i betragtning skal beskrivelse og forretningsplan sendes til Erhvervsrådet på mail info@kalundborgerhverv.dk senest den 26. februar 2021 kl. 12.00

Du er også velkommen til at vedhæfte video eller billeder.

Efterfølgende vil der blive udvalgt tre potentielle vindere, der skal pitche for et panel af ’eksperter’ før vinderen kan kåres. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0