AnnonceLuk annonce
Mand fortsat forsvundet

27-01-2021

Anders Vejbjerg Kristoffersen er 39 år, og har været meldt savnet siden torsdag i sidste uge. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

39-årig Anders Vejbjerg Kristoffersen fra Kalundborg er fortsat forsvundet. Ingen har set ham siden sidste torsdag, og familien leder stadig efter ham, ligeså gør politiet. 

Anders Vejbjerg Kristoffersen er 39 år, og har været meldt savnet af familien siden torsdag i sidste uge. Han er muligvis sidst set på en tankstation i Kalundborg tirsdag omkring kl. 20 i denne uge, men vi ved det endnu ikke med sikkerhed, oplyser, Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi. 

Mange rygter, intet konkret

Anders Vejbjerg Kristoffersen lider af Aspergers syndrom og har dårligt hjerte. Han har derfor brug for medicin. Familien er fortsat meget bekymret for ham, da Anders Vejbjerg Kristoffersen er gået fra sin lejlighed ulåst, og ingen har hørt fra ham siden torsdag i sidste uge. Der går mange rygter, om hvor den savnede skulle opholde sig, men politiet har endnu intet konkret at gå videre med udover, at de i dag, onsdag, skal tale med en person, der muligvis var den sidste, der så Anders Vejbjerg Kristoffersen.

” Anders Vejbjerg Kristoffersen er meldt savnet i medierne og ligeledes på sociale medier. Familien og vi har ledt efter ham, men det har desværre endnu ikke givet noget resultat i forhold til at finde ham. Han er derfor fortsat meldt savnet,” siger Martin Bjerregaard, og fortsætter: ” Der går mange rygter, men vi ved intet konkret endnu. Vi har en afhøring i dag med en person, der angiveligt skulle være den sidste, der har været sammen med ham, og så må vi se, hvad det giver os. Indtil nu har vi sporet kreditkort, tjekket sygehuse, omgangskredsen, men det hele er indtil videre endt i et blindspor, så det eneste vi har lige nu at arbejde videre med, er den person, vi skal snakke med i dag.”

Familien har bl.a. også søgt efter Anders Vejbjerg Kristoffersen via et Facebookopslag, der er delt mere end 5.000 gange. Eventuelle oplysninger om den 39-årige mand gives til Midt- og Vestsjællands Politi.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0