AnnonceLuk annonce
Har indført ugentlig test af medarbejdere

27-01-2021

Af Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning har indført en ugentlig test af medarbejdere i driften og af de medarbejdere der møder fast ind på kontorerne på Dokhavnsvej. Det er gjort for at stoppe smittespredningen i samfundet, og for at beskytte medarbejderne i det samfundsvigtige arbejde der udføres i Kalundborg Forsyning.

Hver onsdag formiddag testes medarbejderne hos Kalundborg Forsyning for Covid-19. Det er et privat firma der står for testen, en såkaldt PCR-test. Selve testen foregår hos Kalundborg Forsyning.

”Vi har valgt at alle medarbejdere som er i driftsafdelingen skal testes en gang om ugen, det er dem vi er mest bekymrede for, og de øvrige medarbejdere som møder ind på vores kontor på Dokhavnsvej, og ikke arbejder hjemme fra, bliver også testet,” fortæller direktør i Kalundborg Forsyning, Hans-Martin Friis Møller.

Det er et privat firma KDM som står for selve test af medarbejdere og det er Q-life som analyserer testene. Testresultatet er klar samme eftermiddag som medarbejderne er blevet testet om formiddagen.

”Vi er selvfølgelig bekymret over de nye mutationer der opstår, så vi fortsætter med at teste medarbejderne og der er lige nu, ikke sat en slutdato på, vi bliver ved så længe det er nødvendigt,” siger Hans-Martin Friis Møller, og fortsætter,

”For os er det jo vigtigt at vi opretholder så høj forsyningssikkerhed til borgerne som muligt.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0