AnnonceLuk annonce
Ny hjemmeside er blevet væsentligt mere brugervenlig

20-01-2021

Kundechef Line Kromann og kommunikationsmedarbejder Anne Sødal Aagren med Kalundborg Forsynings nye hjemmeside. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning har fået en ny hjemmeside på baggrund af den nye lov om webtilgængelighed (WCAG 2.1 standarden) som skal sikre, at brugere, der har udfordringer med syn, hørelse, motorik, hukommelse, farve- og ordblindhed og lignende kan navigere fuldt ud og effektivt på hjemmesiden på lige fod med andre.

Kalundborg Forsyning har onsdag sidst på formiddagen sat en helt ny hjemmeside i drift. En hjemmeside som er blevet væsentligt mere brugervenlig og som samtidig nu sikrer, at borgere med udfordringer med syn, hørelse, motorik, hukommelse, farve- og ordblindhed, kan navigere fuldt ud og effektivt på hjemmesiden på lige fod med andre.

”Vi har lavet en ny hjemmeside som afspejler en god kundeoplevelse, hvor dem som besøger siden nemt og hurtigt kan finde det de søger efter,” fortæller Line Kromann, kundechef hos Kalundborg Forsyning, og fortsætter,

”Og så har vi lagt vægt på at hjemmesiden også er tilgængelig på mobiltelefonen.”

”På den nye hjemmeside har vi gjort selvbetjeningsløsningerne nemmere at tilgå. Vi kan se at det er sider som bl.a. ’Min side’, som der er mange besøg på, og derfor er det også det første man møder når man kommer ind på hjemmesiden,” fortæller Anne Sødal Aagren, der er kommunikationsansvarlig hos Kalundborg Forsyning, og som har stået for at få den nye hjemmeside i luften.

’Spørgsmål og svar’ siden er også blevet optimeret og er langt mere tilgængelig på den nye hjemmeside, lige som der er et helt afsnit om bæredygtig forsyning.

”Vi er en hel særlig forsyning, vi har nogle anlæg som gør, at vi er med i toppen af ligaen, og det kan man læse om i afsnittet ’Bæredygtig Forsyning’” fortæller Line Kromann.

Den nu tidligere hjemmeside er omkring 10 år gammel og trængte til en overhaling. Kalundborg Forsyning har omkring 5000 besøg på deres hjemmeside om måneden.

Se den nye hjemmeside www.kalfor.dk, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0