AnnonceLuk annonce
Skal din lærer have blomster?

18-01-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Grundet COVID-19 er bl.a. alle elever i folkeskolerne samt på fri- og privatskolerne sendt hjem, hvilket de større børn har været siden begyndelsen af uge 51, og de mindre børn siden juleferien sluttede. Der er nødundervisning på alle skolerne, og derfor modtager alle børn virtuel undervisning pt., og skal fortsat gøre det, indtil videre, frem til den 7. februar. TV-Kalundborg vil gerne give en buket blomster til en lærer, der har gjort noget ekstra for sine elever under nedlukningen.

COVID-19 har ændret planer for mange og meget, herunder undervisningen i folkeskolen og de frie grundskoler, hvor alle elever modtager det, man kalder nødundervisning, som foregår virtuelt. Dvs. alle elever sidder hjemme og modtager undervisning over nettet. Det bliver håndteret på forskellig vis af de enkelte skoler og lærere, og der er ingen tvivl om, at undervisning under COVID-19 er en udfordring for mange lærere. TV-Kalundborg vil derfor gerne høre fra elever/forældre, hvis de har kendskab til en lærer, der gør noget ekstraordinært for sine elever i en svær tid. 

Nogle lærere har mere kontakt med deres elever end andre, og der er mange måder at køre undervisning på under COVID-19 epidemien. Ligesom forældrene også har et meget forskelligt udgangspunkt. Nogle er hjemsendt og arbejder dermed slet ikke, mens andre har travlt på job ude eller hjemme. Nogle skolers måder at undervise på, fungerer rigtig fint for eleverne, forældrene og lærerne, mens andre bliver stærkt kritiseret for deres undervisning – eller mangel på samme. Nogle mener, at undervisningen kører helt fint, nogle mener, at børnene har for lidt undervisning, og laver alt for lidt skolearbejde, mens andre mener, at der er for meget, og at forventningerne til forældrene er alt for store, hvilket gør dem stressede.

Men har du en lærer (eller har dit barn), der gør det rigtig godt, og kan I forklare, hvad det er, lige præcis den lærer gør, der får undervisningen under COVID-19 til at fungere rigtig godt, for alle skriv da til TV-Kalundborg.dk her på tråden på Facebook eller via E-mail gitte@tv-kalundborg.dk – og måske er det lige præcis din (eller dit barns) lærer, der skal belønnes med en stor buket blomster fra TV-Kalundborg.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0