AnnonceLuk annonce
Travlt i webshoppen

09-01-2021

Brian Jensen og Heidi Seibæk viser her varer fra deres webshop Love Lingeri, der sælger undertøj til primært kvinder. Arkivfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Brian Jensen har sammen med sin kæreste Heidi Seibæk haft ekstra travlt i deres virksomhed ’Love Lingeri’. ’Love Lingeri’ er en webshop, der drives fra Kalundborg, og her sælger de to undertøj primært til kvinder. Black Friday, julen og ikke mindst COVID-19 har absolut ikke givet mindre at lave.

Black Friday, julesalg og COVID-19 har alle betydet, at der er travlt i den lille webshop i Kalundborg. Der blive sendt masser af pakker af sted til kunder, ikke blot i lokalområdet, men i hele Danmark.

”Vi har godt nok haft travlt, og det er vi jo selvfølgelig glade for. Travlheden begyndte i oktober, og så i begyndelsen af december eksploderede det. Vi har kunne følge med, men vi har også været gearet op til det, da vi vidste, at der kunne blive travlt. Men jeg må indrømme, at jeg havde ikke forestille mig, at vi ville få så travlt. Jeg var faktisk mest bekymret for, om leveringen til kunderne kom til tiden, da alle leveringsfirmaerne jo var meget presset grundet de mange pakker, men det gik fint. Vi har især solgt visse produkter rigtig godt, og det ser ud til at fortsætte, men nu har vi jo så også januar udsalg,” fortæller Brian Jensen.

Køber kun varer inden for EU

Det var meget vigtigt for Brian Jensen, at hjemmesiden overholder alle regler og love, og han bestiller altid varer inden for EU: ”Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, at vi er til at stole på, at man kan få fat i os, og at man sagtens kan sende varer retur og få pengene tilbage. Folk skal vide, at vores hjemmeside er sikker at handle på,” fortæller Brian Jensen

Love Lingeri startede op for halvanden år siden, og sælger trusser, bh, leggings, kjoler, hofteholdere, korsetter og korsage samt chemise. Vil man se mere, kan man gå ind på www.love-lingeri.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0