AnnonceLuk annonce
Meny Kalundborg lancerer ny side

05-01-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Meny Kalundborg har netop lanceret en ny Facebookside, der hedder ’Meny Kalundborg 2021 Vi starter sunde sammen’. Siden har til hensigt at inspirere folk til at begynde 2021 på en sund måde. Dog vil man ikke diktere, hvad der er sundt for den enkelte, men blot komme med gode idéer, opskrifter, information om træning osv.

På Meny Kalundborgs Facebookside ’Meny Kalundborg 2021 Vi starter sunde sammen’ står der, at det ikke handler om, hvorvidt den ene eller den anden måde er den "rigtige" måde at være sund på. De vil, på siden, i stedet dagligt komme med nye opskrifter til lækker mad og information om forskellige måder at komme sundere ind i det nye år på. 

Sundhed er mange ting

Der gøres ligeledes opmærksom på, at sundhed ikke kun handler om, hvad man spiser eller, hvor meget man træner, der er nemlig også fokus på den mentale sundhed på den nye Facebookside.

”Jeg har i flere år gerne ville gøre noget, når vi kom til januar. Altså guide vores kunder gennem et sundt program af en slags. Men har bare aldrig rigtig fået løftet det. Jeg talte med Marlies om det, og hun har forskellige kurser inden for området, og forslog mig det samme, som jeg havde tænkt på, og så skulle det altså være nu. Det er bare meget vigtigt at nævne, at sundhed er mange ting, og derfor er sundhed også forskelligt for hver enkelt menneske.” fortæller købmand Peter Egebæk.

COVID-19 eller ej – det lader sig gøre

COVID-19 situationen sætter selvfølgelig en stopper for flere ting lige nu, da man gerne ville have lagt nogle fælles gåture ind, som en del af programmet, hvilket ikke lader sig gøre lige nu. Dog er der mange andre ting, der lader sig gøre til trods for de mange restriktioner, som hele landet er underlagt lige pt., og fra Meny Kalundborgs side håber man, at mange vil bidrage med gode idéer og information om både kost, træning osv. 

”Vi kan ikke lave de fælles gåture, men vi kan heldigvis så mange andre ting. Vi kan sagtens spise sundt, og træne hjemme eller ude i naturen alene eller sammen med en af dem, man ses med,” siger Peter Egebæk, og bliver suppleret af Marlies Eriksen, der bl.a. står for den nye Facebookside: ”Det handler jo i bund og grund om at lave et eller andet fællesskab, hvor man kan træne sammen og inspirere hinanden til at leve på en sund måde. Der er ikke én rigtig måde for alle at leve sundt på. Tanken var faktisk også, at vi skulle mødes og gå nogle ture sammen – også med købmændene, men Corona satte jo så en stopper for det lige nu. Men nu må vi se, hvornår det lader sig gøre.”

Hvis man har interesse i at læse mere om det nye tiltag, kan man gå ind på Meny Kalundborg 2021 Vi starter sunde sammen’ på Facebook. Siden har, i skrivende stund, allerede fået mere end 800 følgere.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0