AnnonceLuk annonce
Ingen overordnet plan for hjemmeundervisning

04-01-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

COVID-19 har blandt andet betydet, at alle børn og unge lige pt. bliver undervist virtuelt, da skolerne i kommunen er lukket, lige som de er i resten af Danmark. Men børnene på folkeskolerne modtager en meget forskellig undervisning, da der ikke eksisterer en overordnet plan, der skal følges. 

Folkeskolerne i Kalundborg er, ligesom tilfældet er i resten af Danmark, lige nu lukket, og alle elever modtager undervisning virtuelt. Det betyder dog ikke, at undervisningen er ens, hvis man fx sammenligner to 4. klasser på to skoler i kommunen, da der ikke eksisterer en overordnet plan fra kommunens side for, hvordan den virtuelle undervisning skal foregå.

”I de to uger, der er nu, er der tale om nødundervisning, og derfor er undervisningen ikke på samme måde omfattet af de faglige fællesmål, der er nationalt sat. De er ophævet i forbindelse med, at nødundervisningen trådte i kraft. Man kan i hvert fald afvige fra dem, men i Kalundborg Kommune tilstræber vi selvfølgelig så meget undervisning, som muligt. Men der er ikke en ramme centralt fra, hvordan undervisningen skal se ud. Der er jo forskellige forudsætninger på skolerne, ligesom der nogle steder er mange i nødpasning, mens der andre steder er langt færre,” fortæller Michael Gravesen, der er direktør for børn, skole og familieområdet hos Kalundborg Kommune.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0