AnnonceLuk annonce
Video: Gevinst på 10.000 kr. omsat til gaver

20-12-2020

Af Jens Nielsen

Inge Lise Hansen Kalundborg blev den heldige vinder af 10.000 kr. i årets julekonkurrence, arrangeret af Vores Kalundborg. Søndag blev de mange penge så omsat til gaver.

Julemanden og glade handlende fra Vores Kalundborg, tog søndag formiddag imod Inge Lise Hansen i Kordilgade. Hun var den heldige vinder af hele 10.000 kr. i den konkurrence som Vores Kalundborg har arrangeret, hvor kunderne i december måned har kunne udfylde en kupon i byens butikker, og på den måde måske være heldig at vinde de rare kontanter.

Præmien er udbetalt på et gavekort til Vores Kalundborg, og søndag formiddag skulle præmien så omsættes til gaver i mindst tre forskellige forretninger som er medlem af Vores Kalundborg.

Inge Lise Hansen blev derfor afhentet midt i Kordilgade med hestevogn, her blev der serveret champagne inden hestevognen kørte mod Expert i Elmegade, som turens første stop. Inge Lise Hansen fik også købt ind hos Imerco og hos Modeshop Thygesen, og fik på den måde nogle ekstra gode julegaver.

Det er pengeinstitutterne Nordea, Jyske Bank, Sparekasse Sjælland-Fyn, Arbejdernes Landsbank, Danske Bank og Dragsholm Sparekasse, som har sponseret præmien på de 10.000 kr. til Vores Kalundborg konkurrencen.

Champagne og gavekurv til hestevognsturen var Meny Kalundborg sponsor for.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0