AnnonceLuk annonce
En ekstra julegave til beboerne på plejecenter

20-12-2020

Lonny Frederiksen medlem af Tømmerup Menighedsråd (tv), Joan Aa. Jakobsen teamleder i Integrerede Pleje Nord og Marianne Jørgensen medlem af Tømmerup Menighedsråd

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det lyder jo, at Julen er hjerternes fest og sæson for gavmildhed, og netop nu med COVID-19 hængende over os alle, har man brug for hinanden og fællesskabet - og det har de forstået i Tømmerup Mednighedsråd.

Tømmerup Menighedsråd har netop valgt at give en julegave på 1.000 kr. til beboerne på Plejecenter Loch Ness i Kalundborg Kommune, da de mener, at de har brug for lidt ekstra omsorg grundet COVID-19 og deraf alle restriktionerne, der gør, at de ikke kan se ret mange mennesker.

"Vil vi gerne herfra Tømmerup Menighedsråd give en julegave til plejecenterets beboere til at forsøde tiden op til jul. Gaven består i at handle hos vores lokale Dagli'Brugs for 1000 kr.,” fortæller Lonny Frederiksen og Marianne Jørgensen, begge medlemmer af Tømmerup Menighedsrådet.

Med denne julegave får beboerne af plejecenteret muligheden for at blive forkælet lidt ekstra i december måned. Beboerne er særligt glade for den gavmilde omtanke, som de har fået af menighedsrådet.

”Vi er alle sammen påvirket af corona-restriktionerne i Danmark, særligt de ældre beboere ude på plejecentrene, der havde set frem til julen og hygge med familie og venner. De er derfor meget glade for, at der er nogen i lokalsamfundet , der tænker på dem og giver dem lidt ekstra omsorg i disse tider. Vi er dybt taknemmelige,” siger Joan Aa. Jakobsen, teamleder i Integrerede Pleje Nord.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0