AnnonceLuk annonce
Foredrag om hverdagens tabuemner

02-01-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 2. november 2021 kommer Mads Marius til Kino Den Blå Engel, hvor han via humor vil snakke om dagligdags tabuer.

Showet handler om dagligdagens tabuemner. Mads Marius sætter ord på dem gennem humor. Praktisk talt som en tur i en rutsjebane: Sjovt på vej ned, men nervepirrende på vej op. Hvad lærer man af at skrive verdens første spoken word album med 9 diagnoser? 

###REKLAME##

Et album som i dag har over tre mio. visninger, og som bliver brugt i alle afkroge af hverdagen-lige fra i psykiatrien til i klasselokalet og ikke mindst i privaten. En ting er sikkert: Vi har alle sammen en historie, noget i bagagen, som kan veje meget for nogle, og mindre for andre. Ofte lader vi hele vores historie definere, hvem vi er. Men det bør vi måske ikke?

Foredraget handler om, at det ofte er det letteste følge flokken. Den svære vej er, at gøre det, man selv vil.  Det handler om, at når man begynder at prioritere sig selv, så kommer der en indre glæde frem, og den glæde kan derefter bruges på også at hjælpe andre, men ifølge Mads Marius skal man altså begynde med sig selv. 

”Vi låser os inde i en kasse, og dér bliver vi holdt fast af andres meninger. Inderst inde vil vi gerne bryde ud, og blive ligeglade med hvad andre tænker, så vi ikke føler, at vi holder os tilbage i livet, men hvordan gør vi egentlig det. På Instagram er der masser af fløde-citater, som fortæller dig, at du bare skal gøre det, men der er ingen, der fortæller dig, hvordan du gør,” siger Mads Marius, og fortsætter: ”Ens hverdag er jo konstant fyldt med andres meninger, mere end nogensinde før. Ikke nok med at folk omkring os glædeligt udtrykker, hvad de tænker, vi har også en telefon i lommen, som gør det konstant. Den styrer meget af vores hverdag gennem de sociale medier, der hele tiden fylder os med alt fra det perfekte liv. Men oftest er det det perfekte, som får lov at fylde mest, og som påvirker vores tankegang. Spørgsmålet er, hvordan vi nedtoner al den støj, der kommer fra telefonen og folk omkring os, og lærer at lytte mere til os selv, og gøre de ting, vi har brug for, og som gør os glade.”

Foredraget foregår i Kino Den Blå Engel den 2. november 2021 kl. 19. Billetter er til salg i Kino Den Blå Engel og på hjemmesiden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0