AnnonceLuk annonce
En magisk oplevelse

16-11-2020

”Englene i sneen var en magisk oplevelse for mange børnefamilier søndag eftermiddag på Musisk Skole.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Søndag den 15. november var der teater på Musisk Skole i Kalundborg, og der var meget stille blandt børnefamilierne i den udsolgte sal, da dagens teaterforestilling ”Englene i sneen” sluttede.

Teaterforestillingen ”Englene i sneen” var en stor oplevelse for mange børnefamilier, og de var ikke meget for at forlade oplevelsen sådan lige med det samme søndag eftermiddag. Der var så meget at undre sig over. Der var forheksede konger og modige børn, to blide engle, forførende live cellomusik og en stjernehimmel med tindrende magi. 

Derudover en slags julefortælling om, at noget stor skal til at ske. To søstre, hvis mor er gravid og skal føde, bliver sendt ud i julenattens mørke for at hente hjælp, men farer vild i en magisk verden. Det var endnu en af de teateroplevelser, som børnefamilierne kan tale om i meget lang tid.

Både børn og voksne var vilde med historien fra en helt anden tid med magiske stjerneblink. Det var teatret Meridiano og italienske, danskgifte Giacomo Ravicchio, der stod bag søndagens forestilling på Musisk Skole i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0