Rapper giver virtuel koncert

Lord Siva giver virtuel koncert for bl.a. eleverne på Allikelund Gymnasium den 19. november.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fem forskellige ungdomsuddannelsesinstitutioner i Holbæk, Kalundborg og Odsherred er gået sammen om at planlægge en stor virtuel koncert med den danske rapper Lord Siva. De fem institutioner er FGU Nordvestsjælland, HF og VUC Nordvestsjælland, Odsherreds Gymnasium, Stenhus Gymnasium og EUC Nordvestsjælland, herunder Allikelund og Slotshaven Gymnasium. Det er første gang, at flere uddannelsesinstitutioner på denne måde går sammen om at afholde en fælles virtuel koncert.

Koncerten har bred opbakning fra de forskellige uddannelsesinstitutioner, sm er glade for, at man kan gøre noget for de unge, der bl.a. savner at gå til koncerter.

”Vi er utrolig spændte på at opleve den virtuelle koncert med Lord Diva her på Allikelund Gymnasium sammen med alle de andre ungdomsuddannelser. Vi er rigtig gode til at skabe sociale og faglige fællesskaber og læringsmiljøer på kryds og tværs og på afstand i Corona-tiden. Men der hersker ingen tvivl om, at de unge savner de sociale fællesskaber, og at disse også stadig er under et massivt pres, idet alle vores sociale aktiviteter er mere eller mindre aflyste. Så en koncert med en hip kunstner kan kun bidrage til sjov og glæde i hverdagen. Vi er i forventning til en stor virtuel oplevelse, som helt bestemt kræver noget andet af kunstneren end en LIVE-optræden. Jeg er sikker på, vi alle bliver smittet med den gode energi, som en koncert som denne kommer til at give os,” siger rektor på Allikelund Gymnasium, Karen Marie Bach Christensen.

Lord Siva er en dansk rapper med rødder i Sri Lanka. Lord Sivas musik er en kulmination af melankolsk poesi, hyperbolske hip hop leveringer og bløde beats, og med sine singler og album ser fremtiden lys ud for Lord Siva. Han blev bl.a. kendt for sangen ”Fortæl dem” med Ukendt Kunstner, og fik sit gennembrud med nummeret 100. Han har tuneret med Minds of 99 og synger kor på deres album ”Solkongen”. Koncerten finder sted torsdag den 19. november kl. 12 – 12:45 og streames live ud på uddannelsesinstitutionerne, hvor eleverne kan følge med fra deres klasser. 

Del