AnnonceLuk annonce
Hyundai Kalundborg giver gratis strøm

25-11-2020
Bilrådgiver Flemming Bøegh, Hans Frederiksen A/S. Foto: Jens Nielsen
 
Danskerne skal have de bedste forudsætninger for at skifte bilen ud med en elbil, lyder det fra Hyundai Kalundborg, der nu giver 6 måneders gratis strøm til kunder, der privatleaser en elbil - og det er ovenikøbet med 0 kr. i udbetaling.

Flere og flere danskere vælger en elektrisk model, når de skal købe ny bil. Så mange, at næsten hver femte nye bil i oktober måned var opladelig, viser de nyeste tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Og nu vil Hyundai Kalundborg give salget af elbiler et ekstra skub: Fra 10. november giver de 6 måneders gratis strøm, når man privatleaser en KONA electric, IONIQ electric eller en IONIQ plug-in hybrid, som samtidig koster 0 kr. i udbetaling og kan leveres med det samme. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler og kun på elbiler indregistreret fra den 10. november.

###reklame###

"Med leasing har man mulighed for at teste, om en elbil er det rigtige valg, før man køber. Da vi gerne vil give danskerne de bedste muligheder for at afprøve en elbil, betyder det blandt andet, at vi lige nu - i samarbejde med LeasePlan - giver 6 måneders gratis strøm til dem, der privatleaser vores elbiler. Samtidig tilbyder vi 0 kr. i udbetaling," siger Bilrådgiver Flemming Bøegh, Hyundai Kalundborg – Hans Frederiksen A/S i Elmegade.

Danmarks mest solgte el-SUV - nu med gratis strøm

En af de elbiler, man kan privatlease med gratis strøm i et halvt år, er Danmarks mest solgte el-SUV KONA electric, der kører op til 484 km på en opladning.

KONA electric, der som andre SUV'er er kendetegnet ved den høje indstigning og det gode overblik, er udstyret med 7" touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblik, vognbaneassistent, eCall og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

IONIQ som plug-in eller electric

IONIQ plug-in hybrid, som også er en del af tilbuddet om gratis strøm i 6 måneder, byder bl.a. på 8" touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, adaptiv fartpilot, varme i forsæder og rat, med Stop & Go-funktion, bakkamera, klimaanlæg med touch-betjening og eCall, samt træthedsregistrering. Hvis man fortrækker en IONIQ electric, som har en rækkevidde på op til 311 km på én opladning, får man derudover bl.a. parkeringssensor både for og bag, aktiv vognbaneassistent og varmepumpe.

Tilbuddet om 6 måneders gratis strøm fra Clevers ladestandere gælder et begrænset antal biler. Efter de 6 måneders gratis strøm fortsætter man automatisk som Clever Unlimited kunde eller Clever Unlimited Network kunde.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0