AnnonceLuk annonce
Prøvede at stikke af fra færdselsuheld

12-11-2020

Af Jens Nielsen

En personbil endte på siden i grøften efter et færdselsuheld. Føreren af bilen prøvede at stikke af fra politiet til fods.

Onsdag formiddag rykkede politiet ud til et færdselsuheld ved krydset Holbækvej – Asmindrup uden for Kalundborg, idet to biler var stødt sammen. Ved politiets ankomst til uheldsstedet forsøgte den ene part at stikke af til fods, men blev dog hurtigt indhentet og anholdt.

Der var tale om en 37-årig mand fra Høng, som skønnedes påvirket af narkotika, og som i øvrigt i forvejen var frakendt kørekortet.

Han havde som fører af en personbil kørt ad Holbækvej mod vest, da han ved sidevejen Asmindrup påkørte bagenden af en forankørende varebil formentlig på grund af højere hastighed end varebilen, oplyser politiet.

Fører af varebilen var en 64-årige mand fra Eskebjerg, der ligesom den 37-årige uskadt slap fra sammenstødet. De to biler fik dog begge materielle skader som følge af sammenstødet, bl.a. endte personbilen, en ældre Peugeot 307, på siden nede i grøften.

Den 37-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev efterfølgende løsladt. Han vil dog høre nærmere fra politiet, når analyseresultatet fra blodprøven foreligger, og politiet vil også undersøge, hvordan den 37-årige kunne være fører af personbilen, som ikke var ejet af den 37-årige selv, herunder om der er grundlag for at sigte bilejeren for at have overladt føringen af bilen til en person, der ikke lovligt kunne føre bilen.

Det er langt fra første gang der sker færdselsuheld i det omtalte kryds, Holbækvej-Asmindrup. Sidste gang var for blot to måneder siden, hvor der skete to færdselsuheld den samme dag i det udskældte kryds.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0