AnnonceLuk annonce
Intim julekoncert med kendt sangerinde

11-11-2020

Af Jens Nielsen

I et intimt set-up med saxofonist og guitarist Jan Kaspersen og Live Johansson på cello vil Jette Torp sprede musikalsk julestemning i Juvi klubben i Kalundborg. Det sker onsdag d. 25. november.

Gennem de sidste mere end ti år har Jette Torp forkælet danskerne med julekoncerter i kirker og på mindre spillesteder. Igen i år kan man forvente nærvær, intensitet og julestemning, når Jette Torp akkompagneret af bl.a. guitar, fløjte, saxofon og cello, synger julen ind i Juvi klubben i Kalundborg, onsdag d. 25. november kl. 19.

Med afsæt i CD’en JUL fra 2018 spiller trioen klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.

Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen”.

Billetter til koncerten i Juvi kan købes hos Allé Salonen på Nørre Alle og hos Alfa Optik i Kordilgade. Grundet coronasituationen er der et reduceret antal billetter til salg.

Aflyst

I dag onsdag skulle Ester Brohus have giver koncert i Juvi klubben, men koncerten er desværre aflyst, da et af medlemmer i bandet er smittet med Covid-19.

Alle som har købt billet har fået besked, og de fleste har ombyttet billetten til julekoncerten med Jette Torp.

Ester Brohus kommer i stedet til Kalundborg d. 6. oktober 2021, oplyser Juvi klubben.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0