AnnonceLuk annonce
Giftige dampe lukkede forretning – nu åbnes der i nye lokaler

09-11-2020

Af Jens Nielsen

Blomsterforretningen Lynghuset i Gørlev er lukket, giftige dampe fra benzen trænger op gennem gulvet. Personalet bliver utilpasse og blomsterne går ud. Men nu er der godt nyt, Lynghuset åbner i andre lokaler på fredag.

Charlotte Hansen, indehaver af Lynghuset i Gørlev har måtte lukke sin blomsterforretning på Algade 15 i Gørlev grundet, at giftige dampe fra benzen trækker op gennem gulvet.

Blomsterforretningen har været lukket siden 13. oktober, men nu har Charlotte Hansen fundet nye lokaler, og på fredag d. 13. november, åbner Lynghuset igen på Algade 17, lige over for Netto.

”Nu har vi fundet nogle nye lokaler så vi kan fortsætte vores forretning, vi har travlt, for vi åbner på fredag d. 13. november,” fortæller Charlotte Hansen, og fortsætter,

”Jeg vil gøre det nemmest for mine kunder, så derfor åbner vi så tæt på den gamle forretning som muligt, nu kan de se sedlen på den gamle forretning og så bor vi lige ved siden af.”

I knapt otte år har Charlotte Hansen drevet blomsterforretningen Lynghuset i Gørlev, men giftige dampe fra benzen som trækker op gennem gulvet, har tvunget hende til at lukke forretningen og sige lejemålet op, da blomsterne gik ud og personalet fik ondt i maven, vejrtrækningsproblemer og trykken for brystet.

På adressen var der i mange år en benzintank, og det er formentligt forurening i jorden, som nu trækker op i lokalerne, og gør dem ubrugelige.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0