AnnonceLuk annonce
Bæredygtige rygsække forhandles nu hos Skoringen

09-11-2020

Nu kan de populære Roka rygsække købes i Skoringen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Skoringen i Kalundborg kan nu tilbyde kunderne de populære Roka rygsække, der bl.a., er fremstillet af genbrugsflasker. Taskerne er i god kvalitet, stilrent design og kan klare alt slags vejr.

Roka rygsækken er lavet i et materiale, der er vandafvisende, lette i vægt og kan rumme dine personlige ejendele. Rygsækkens ryg er polstret, og vil give dig god komfort og støtte. Stilmæssigt er taskerne lavet i et enkelt og tidløst design, der gør den unisex og passer til alle aldre. De er inspireret til hverdagsbrug, og Roka rygsække vil komme dig til undsætning, hvad enten du skal på arbejde, i skole, på shopping eller når du skal rejse.

Nu kan de populære Roka rygsække købes hos Skoringen i Kalundborg.

”Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige rygsække når jeg cykler, og jeg må bare sige, den her sidder bare perfekt,” fortæller Michael Jørgensen fra Skoringen i Kalundborg.

Historien bag Roka er en vaskeægte kærlighedshistorie. Da de to indehaver Emma Rosenberg og Brett Katz mødte hinanden var det kærlighed ved første blik. De havde deres første date på valentinsdag, og siden den dag voksede kærligheden til hinanden. Da de på daværende tidspunkt ikke var bosat i samme land, blev de eksperter i at pakke og rejse frem og tilbage. Efter halvandet år i et langdistance forhold flyttede Brett til England, og parret blev gift. Brett og Emma bor i dag i London, hvor de driver deres virksomhed med kærlighed til hinanden, deres medmennesker og ikke mindst til taskerne.

Roka har gode og vigtige værdier. Ud over at de producerer tasker af høj kvalitet og i lækkert design, så sørger de også for at taskerne bliver produceret på socialt ansvarlige fabrikker. Alle deres tasker er produceret bæredygtigt, bl.a. af genbrugsflasker, så du med god samvittighed kan svinge tasken over skulderen.

God kvalitet og lækkert design behøver nødvendigvis ikke at koste en formue. Priserne starter ved kr. 450,- for en taske du vil have i mange år, og du vil finde den ultra brugervenlig i mange af livets situationer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0