AnnonceLuk annonce
Forsvaret sat ind i stor narko og våben aktion

08-11-2020

Særlig Efterforskning Vest slog lørdag til i en koordineret aktion i Kalundborgområdet og anholdt tre mænd på 46, 41 og 20 år og en kvinde på 36 år, der sigtes for indsmugling, besiddelse og videresalg af store mængder hash samt for besiddelse af skydevåben.

Særlig Efterforskning Vest har gennem et stykke tid efterforsket sagen, som har en international vinkel og går på tværs af politikredsgrænserne. Det førte lørdag til, at politiet slog til i en stor, koordineret anholdelsesaktion i Kalundborg-området, oplæyser politiet i en pressemeddelelse.

Ved aktionen deltog også Forsvarets Advanced Search Team fra Ingeniørregimentet i Skive, der assisterede i forbindelse med ransagning efter narko og våben.

Politiet ønsker ikke at gå i detaljer med, hvad soldaterne kunne, som politiets egne folk ikke er i stand til.

Enheden er, som navnet også antyder, uddannet i og udrustet til at søge efter skjulte genstande i bygninger, fartøjer og i terrænet, har Forsvaret tidligere oplyst.

Tre mænd på 46, 41 og 20 år og en kvinde på 36 år blev anholdt – tre af de anholdte er fra lokalområdet og den fjerde er udenlandsk statsborger.

Ved aktionen blev der beslaglagt en større mængde hash, hård narko, flere særligt farlige våben i form af rifler, pistoler og en revolver, samt en del tilhørende ammunition. Herudover er der beslaglagt et større kontantbeløb.

”Vi vurderer, at indsmuglingen af narkotika og videresalget til aftagere flere steder i landet har fundet sted over en længere periode. Jeg er meget tilfreds med lørdagens aktion, som er et resultat af længere tids målrettet efterforskning,” siger politiinspektør ved Særlig Efterforskning Vest, Carit Andersen.

De fire anholdte er sigtet for indsmugling, besiddelse og videresalg af store mængder hash samt for besiddelse af skydevåben. De bliver søndag kl. 10.00 fremstillet i Retten i Aarhus. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved fremstillingen af de anholdte.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0