AnnonceLuk annonce
Cyklist ramt af personbil

02-11-2020

Af Jens Nielsen

Lørdag formiddag kl. 10.50 fik politiet et alarmopkald fra en bilist, der havde fundet en cyklist liggende ved kanten af vejen på Krænkerup ved Høng.

En ambulance og politiet kørte til stedet, hvor en 32-årig kvinde fra Høng blev truffet. Hun havde smerter i ryggen, så hun blev i ambulancen kørt til skadestuen til undersøgelse. Modparten var en bilist, som efter en hurtig kontakt til cyklisten var kørt videre.

Politiet fik klarlagt, at den 32-årige var kørt på sin cykel ad Krænkerupvej mod sydøst, da hun blev ramt på cyklens baghjul af en bilist, der kørte i modsat retning. Bilisten standsede og tog kontakt til cyklisten, der var væltet som følge af påkørslen.

Da hun udtalte, at hun var okay, fortsatte bilisten uden i øvrigt at deltage i de foranstaltninger, som sammenstødet gav anledning til.

Cyklisten havde kort efter fået det værre og lagt sig ned, indtil hun blev fundet af en anden forbi kørende bilist. Politiet forsøger nu at finde frem til bilisten, men cyklisten kunne kun huske, at der var tale om en personbil.

Politiet i Kalundborg hører gerne fra bilisten eller andre, der måtte have kendskab til identiteten på bilisten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0