AnnonceLuk annonce
To mænd udvist af Danmark for bestandigt

22-10-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

To mænd på henholdsvis 20 og 18 år skal udvises af Danmark for bestandig, efter Østre Landsret onsdag stadfæstede byrettens dom for hjemmerøveri, skriver sn.dk

I går stadfæstede Østre Landsret byrettens dom over 20-årig Ziad Omar Alfarroukh samt 18-årig Zakaria Ramzi Moustafa. De skal derfor begge udvises af Danmark, skriver sn.dk

Tilbage i maj 2019 truede de to mænd en ung mand med en pistollignende genstand i sit hjem i Høng. De ledte efter værdier, og endte med at gå derfra med den unge mands tv. 

De to mænd blev i januar 2020 ved Retten i Holbæk kendt skyldige i at have begået groft hjemmerøveri, og 19-årige Ziad Omar Alfarroukh blev idømt en dom på fem års fængsel og udvist af Danmark for bestandigt. 18-årig Zakaria Ramzi Moustafa blev idømt tre år og seks måneder, men ligeledes udvist af Danmark for bestandigt. Efter retssagen blev de kørt tilbage til arresten af politiet, men Ziad Omar Alfarroukh flygtede fra politiet, og var kortvarig på fri fod. I juli 2020 fik han igen trangt til at flygte, hvilket han gjorde fra Køge Arrest. Han var da på fri fod i tre dage, inden politiet fandt ham.

Begge de to mænd har syrisk baggrund, og udvisningen af Danmark for bestandigt betyder, at de aldrig må rejse ind i Danmark igen efter udvisningen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0