AnnonceLuk annonce
Kom til ’Musik og Sang for De Fine Følehorn’

14-10-2020

Lone Wernblad underholder de mindste med musiske arrangementer forskellige steder i kommunen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er det ved at være tid til musikalske arrangementer for de allermindste børn og deres voksne rundt om på kommunens biblioteker. Lone Wernblad kommer nemlig igen forbi med ’Musik og Sang for de mindste Følehorn’.

Denne sæson er de musikalske arrangementer med Lone Wernblad samlet, så de ligger inden for en uges tid, kan man fx ikke den ene dag, er det muligt at tage af sted en anden dag i samme uge. Lone Wernblad er ikke i tvivl om, at musik er vigtig for lille såvel som for stor.

"Musik skaber direkte forbindelse mellem mennesker, den samler os i fællessang og leg. Musik er en periode med start og slut, som vi kan fatte både med og uden sut. Jeg drøner rundt i hele Norden og laver musik med alle mulige mennesker, fordi musik er det mest fantastiske til at løfte fra tung til let. Musik gør glad, når det gør ondt. Musik hjælper ordene på vej, musik gør livet til en leg,” siger Lone Wernblad.

Første gang, der er arrangement med Lone Wernblad for de små, er torsdag d. 29. oktober i Svebølle Hallens lille sal. Om mandagen d. 2. november er det på Høng Bibliotek, tirsdag d. 3. november i Biblioteksinfo, Snertinge, onsdag d. 4. november på Kalundborg Bibliotek, torsdag d. 5. november på Gørlev Bibliotek og til sidst fredag d. 6. november på Ubby Bibliotek. Det er alle dage kl. 9.30-10 for børn fra 1-2 år og deres forældre, og kl. 10.30 for børn på 0-1 år og deres forældre på barsel. 

Det er gratis at deltage og man kan se mere på www.kalundborgbib.dk under ’Det Sker’. I henhold til retningslinjerne i forbindelse med Covid-19, kan der ikke lukkes ligeså mange ind som sædvanlig. Book derfor gratis billetter via bibliotekets hjemmeside for at være sikker på pladser. Vær opmærksom på, at der skal bookes billetter til både børn og voksne. Medbring desuden eget tæppe til arrangementet for de allermindste 0-1 år. Arrangementerne gennemføres naturligvis fuldstændig i henhold til gældende COVID-19 retningslinjer. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0