AnnonceLuk annonce
Kvickly klar med ´børnebillet´ hele efterårsferien

13-10-2020

Varehuschef Kirsti Thygesen og Caroline Meier fra bagerafdelingen i Kvickly Kalundborg, er klar med 'Børnebillet' til børn og unge mellem 0 og 12 år. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Igen i år tilbyder Kvickly Kalundborg ’Børnebillet’ i efterårsferien, som giver mulighed for masser af lækkerier til en god pris.

Traditionen tro tilbyder Kvickly Kalundborg igen i år ’Børnebillet’ i hele efterårsferien, hvor børn i alderen 0-12 år, for bare 29 kr. får en lille pose chips, en lillebror ost, et æble, en juniorburger med pommes frites og et pølsehorn.

Endvidere giver *børnebilletten’ 10 kr. i rabat til en børneforestilling i Kino Den Blå Engel og 10 kr. i rabat på biografens børnemenu.

”Det plejer at være en rigtig god aktivitet i efterårsferien som rigtigt mange støtter op om. Billetterne købes i enten kiosken eller i Bistroen og børn under 12 år skal ikke bære mundbind når de færdes i Bistroen,” fortæller varehuschef Kirsti Thygesen.

Kvickly plejer også at tilbyde græskarskæring i efterårsferien, men det er desværre aflyst i år.

”Græskarskæring plejer at samle rigtigt mange børn og unge i efterårsferien, men på grund af coronapandemien har vi desværre været nødt til at aflyse,” siger Kirsti Thygesen


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0