AnnonceLuk annonce
Video: Meget mere end en sportshal

09-10-2020

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

Fredag eftermiddag blev Kultur- og Bevægelsesparken i Høng indviet. Et idræts- og kulturbyggeri som er meget mere end en traditionel sportshal.

Kultur- og Bevægelsespark Høng er andet og mere end et traditionelt idrætsbyggeri, da det skal rumme kultur, selvorganiserede aktiviteter såvel som foreningslivet. Det tidligere idrætsanlæg i Høng er nu blevet udvidet med ny multihal, kultur- og rytmiksal og en mellemzone, der binder anlægget sammen, både inde og ude. I alt bliver opført 2.350 m2 indendørs arealer og 3.800 m2 udendørs arealer, som skal samle unge såvel som ældre til alt fra kulturelle arrangementer, undervisning og sociale aktiviteter til en lang række idrætsgrene som fx fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, dans, kampsport og yoga. 

Egentligt var ønsket gennem mange år en B-hal, en traditionel sportshal som kunne supplere Hønghallen, men projektet blev med tiden udvidet og støttet af Lokale og Anlægsfonden.

Fredag eftermiddag kunne borgmester Martin Damm så klippe snoren over og officielt indvie det omfattende byggeri, som på alle måder vil løfte Høngområdet og Kalundborg Kommune.

Det omfattende projekt koster godt 60 mio. kr. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0