AnnonceLuk annonce
Selvforsvarskursus for kvinder

08-10-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Høng Ju-Jutsu Klub afholder i samarbejde med Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev et selvforsvarskursus for piger og kvinder lørdag/søndag den 24./25. oktober.

På kurset lærer man at forsvare sig i situationer, som især kvinder kan komme ud for. Der bliver arbejdet med både chokeringer, frigørelser fra greb, forsvar mod omklamringer og mod kvælertag. Man lærer også at forsvare sig fra en position liggende på gulvet. Arrangementet blev til, fordi Lulu Harms, der driver kontorfællesskabet i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, fik idéen og talte med Ju Jutsu klubben, som var med på idéen.

”Jeg foreslog det, fordi min søn går til Ju Jutsu, og kom til at tænke på, at det da var en god idé at lave et kursus i selvforsvar for piger og kvinder. Jeg har selv en teenager datter, og kunne da godt tænke mig, at hun fx også lærte nogle basic teknikker til at forsvare sig, hvis det skulle blive nødvendigt,” siger Lulu Harms, og fortsætter: ”Vi har allerede fået tilmeldinger, men håber da, at der kommer endnu flere. Alle corona restriktioner overholdes selvfølgelig, hvilket de også gør i klubben til daglig. Men har man mulighed for at komme som et makkerpar vil det netop pga. corona restriktionerne være det bedste, men det er ikke en betingelse for at kunne være med. Kommer man uden en makker, vil man blive sat sammen med en fast makker på dagen.”

Det er Høng Ju-Jutsus to instruktører, Martin Becker Nielsen og Birgitte Dalsgaard, der har sammensat et program for de to aldersgrupper af piger/kvinder, og får man blod på tanden, og får lyst til at træne Ju Jutsu, vil man kunne træne året ud til en favorabel pris.

Ti års jubilæum og nye lokaler

I øvrigt kunne Høng Ju Jutsu fejre ti års jubilæum i sommer, men grundet COVID-19 situationen og deraf en masse restriktioner, kunne klubben ikke fejre det. De kan dog snart fejre helt nye lokaler i det nye kultur- og bevægelseshus i Høng, fortæller formand for klubben, Flemming Andreasen.

Kurset varer fire timer og afholdes lørdag den 24. oktober (alder fra 15+) og søndag den 25. oktober (alder fra 30+). Begge dage fra kl. 10-14 i Den Gamle Sukkerfabrik. Der serveres en sandwich til frokost, hvilket e rmed i prisen.

Har man lyst til at deltage, skal man blot tilmelde sig inden den 17. oktober på tlf.nr. 26 37 70 70 eller via dgs@dengamlesukkerfabrik.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0