AnnonceLuk annonce
Lokale firmaer sammen om efterårsevent

07-10-2020

Mathias Lykke, forretningschef, Hans Frederiksen A/S og Alex Westergaard fra Power People i Kalundborg, klar med et event på fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hans Frederiksen A/S og Power People Kalundborg arrangerer et efterårsevent nu på fredag ved Meny, hvor der er sat 100 biografbilletter på højkant. Slå en sekser og vind en biografbillet.

Slå en sekser, så har du vundet en biografbillet til Kino Den Blå Engel, så enkelt er det. Efterårseventen foregår nu på fredag d. 9. oktober fra kl. 15 ved Meny på Nørre Alle.

Her vil Mathias Lykke, forretningschef, Hans Frederiksen A/S og Alex Westergaard fra vikar- og rekrutteringsfirmaet Power People i Kalundborg, være klar med raflebæger og terninger.

”Lige som så mange andre, så vil vi gerne støtte op om biografen og det kulturelle mekka der er der, det ville være ærgerligt hvis det ikke var der mere, derfor har vi købt 100 biografbilletter til en værdi af kr. 10.000, - som så kan vindes ved at rafle og slå en sekser, på den måde bliver der et flow i butikken, hvor folk også køber en sodavand og nogle popcorn, så det genererer noget omsætning,” fortæller Alex Westergaard.

Billetterne skal bruges inden for en måned i Kino Den Blå Engel, og er der behov for mere end den billet som man har vundet, er der mulighed for at købe flere billetter til normalpris i forbindelse med eventen.

”Det bedste der kan ske, er jo, at en bedstemor vinder sådan en billet og så inviterer sine tre børnebørn i biografen i næste uge, og derfor køber tre billetter og noget slik, på den måde bidrager vi alle sammen,” siger Mathias Lykke


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0