AnnonceLuk annonce
Mand varetægtsfængslet - politiet efterlyser bil

04-10-2020

Af Jens Nielsen

Den 46-årig mand fra Mullerup, som lørdag morgen var udsat for et angreb med en eller flere håndgranater mod ejendommen, skal nu varetægtsfængsles. Det står klart efter et grundlovsforhør afholdt for lukkede døre ved Retten i Roskilde, skriver TV2 Øst.

Manden sov sammen med sin kæreste i huset ved det tidligere autoværksted på Mullerupvej i Mullerup, da det blev ramt af en voldsom eksplosion tidlig lørdag morgen, som politiet formoder stammer fra en eller to håndgranater der blev kastet mod ejendommen.

I forbindelse med undersøgelsen af gerningsstedet fandt politiet et oversavet jagtgevær og en AK-47-riffel. Derfor er manden sigtet for ulovlig besiddelse af våben, og han risikerer nu mellem to og otte års fængsel, hvis han bliver kendt skyldig i besiddelse af de ulovlige våben.

Inden dommeren lukkede dørene til retsmøde, kom det desuden frem, at manden var påvirket af intet mindre en seks former for euforiserende stoffer, da han blev anholdt, skriver TV2 Øst.

På grund af skader fra eksplosionen var den 46-årige mand ikke til stede i retten, men varetægtsfængsles frem til d. 27- oktober.

Den 46-årige mand blev for et år siden hugget ned med en økse i Gørlev, og fik store skader i ansigtet, og manden har lige vidnet i retssagen mod en 33-årig Bandidos rocker, som blev idømt tre år og seks måneders fængsel.

Politiet betragter angrebet på den 46-årige mand som et drabsforsøg.

I forbindelse med eksplosionen på Mullerupvej efterlyser politiet en lys eller sølvgrå Peugeout 406, som to mænd er set køre fra stedet i. Har du oplysninger, skal du kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Video: Bomberyddere og teknikere tilkaldt

 

Håndgranat eksploderet


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0