AnnonceLuk annonce
Indsats mod for hurtige knallerter

02-10-2020

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag formiddag var færdselspolitiet i Kalundborg, hvor de havde medbragt et rullefelt, for at kunne lave en hastighedsmåling på standsede knallerter.

Torsdag formiddag kort før kl. 10 blev en 43-årig mand fra Kalundborg standset på Svallerup Landevej, Kalundborg, hvor han kørte på en lille knallert, som kørte mere end tilladt. Knallerten blev testet på rullefeltet, der viste at knallerten kunne køre 45 km/t. Da det var 2.gang inden for 3 år, at den 43-årige blev sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert, beslaglagde politiet knallerten med henblik på konfiskation.

Kort efter standsede politiet en lille knallert, der blev ført af en 55-årig mand fra Kalundborg, på Slagelsevej ud for supermarkedet Rema 1000. Betjenten mistænkte den 55-åriges knallert for at kunne køre for hurtigt, så den blev testet på rullefeltet, som viste, at knallerten kunne køre 59 km/t selvom den højst tilladte hastighed er 30 km/t. Den 65-årige blev ligeledes sigtet for at have kørt på en konstruktivt ændret knallert. 

De to sigtede kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0