AnnonceLuk annonce
Stort idrætsbyggeri klar til indvielse

04-10-2020

Kultur- og Bevægelsesparken Høng er nu færdig, og der er indvielse fredag den 9. oktober.  Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 9. oktober, lige inden skolernes efterårsferie, er der indvielse af Kultur- og Bevægelsesparken i Høng, men af hensyn til myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, er det kun en lille kreds af mennesker, der er indbudt til lejligheden. Borgerne får dog rig mulighed for både se og give sig i kast med forskellige sportsgrene i skolernes efterårsferie, hvor forskellige foreninger laver arrangementer.

Til selve indvielsen af Kultur- og Bevægelsesparken i Høng den 9.oktober er det kommunalbestyrelsens medlemmer, Lokale og Anlægsfonden, diverse repræsentanter fra de forskellige foreninger samt pressen, der er inviteret. Grundet COVID-19 situationen er det desværre ikke muligt at holde åbent hus, hvor alle er velkomne.

Til gengæld kommer der i begyndelsen af uge 41 information ud om alle de forskellige aktiviteter, man kan tilmelde sig i uge 42, der er skolerens efterårsferie.  

”I begyndelsen af næste uge kommer vi ud med en aktivitetskalender, hvor de forskellige foreninger laver arrangementer i uge 42. Man skal dog tilmelde sig grundet corona restriktionerne. Der vil være aktiviteter fra mandag til lørdag i uge 42, og vi ved også, at mange stadig gerne vil forbi og se Kultur- og Bevægelsesparken, og vi vil også lave nogle arrangementer, hvor man kan tilmelde sig og komme forbi og se lokalerne, dog stadig i henhold til alle restriktioner,” fortæller Maria Singerholm, der er projektleder ved Kalundborg Kommune.

Kultur- og Bevægelsespark Høng er andet og mere end et traditionelt idrætsbyggeri, da det skal rumme kultur, selvorganiserede aktiviteter såvel som foreningslivet. Det tidligere idrætsanlæg i Høng bliver udvidet med ny multihal, kultur- og rytmiksal og en mellemzone, der binder anlægget sammen, både inde og ude. I alt bliver opført 2.350 m2 indendørs arealer og 3.800 m2 udendørs arealer, som skal samle unge såvel som ældre til alt fra kulturelle arrangementer, undervisning og sociale aktiviteter til en lang række idrætsgrene som fx fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, dans, kampsport og yoga. Det omfattende projekt koster godt 60 mio. kr. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0