AnnonceLuk annonce
Gakket børneteater 

05-10-2020

Den 10. oktober er der teater på Svebølle Kvik Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu kan man opleve det skønne og gakkede teaterstykke CHICKS, når teatertruppen Hr. Teater gæster Svebølle Kvik Bibliotek lørdag den 10. oktober.

De to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik - Gump er lidt tung, men også modig. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret? 

CHICKS er en ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog.

Forestillingen er for de 4 – 10 årige lørdag den 10. oktober kl. 11 – 11.35. Billetter bestilles via www.kalundborgbib.dk 

Biblioteket gør opmærksom på, at alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer naturligvis overholdes i forbindelse med afholdelse af arrangementet. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0