AnnonceLuk annonce
Fuldt hus til forrygende show med Andreas Bo

27-09-2020

Næsten 300 publikummer fik en forrygende aften i selskab med Andreas Bo. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel havde lørdag flyttet hele biografsalen til Kalundborghallen for, at få plads til knapt 300 gæster, der oplevede en Andreas Bo i absolut topform.

Grundet myndighedernes restrektioner i forbindelse med corona pandemien, skal der være en meter mellem grupper af gæster til kulturelle arrangementer, det betyder at Kino Den Blå Engel kan huse omkring 140 gæster, men når der så er solgt næsten 300 billetter til Andreas Bo show må man finde alternative muligheder.

Derfor var biografsalen fra Kino Den Blå Engel lørdag aften flyttet til Kalundborghallen, ikke sådan i fysisk forstand, men stolene var sat op helt magen til rækkerne i biografen, bare med mere plads mellem gæsterne, så alle krav var overholdt.

På den måde kunne alle næsten 300 publikummer opleve en særdeles veloplagt Andreas Bo med det nye show #Skarp, hvor han gav publikum en guide til, hvornår man skal ha’ en holdning, hvornår man skal træffe en beslutning, og hvornår man kan tillade dig, at være røvligeglad.

”Hvis vi først lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om, at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har fire mulige valg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove?” startede Andreas Bo sit show.

Lørdagens show havde fokus på sociale medier og de medfølgende debatter, som man hele tiden skal forholde sig til, men Andreas Bo kom også omkring forsidefruerne, julekort, havnegrillens stjerneskud og kiggekøer, og så fik publikum selvfølgelig en række af de populære parodier, da Andreas Bo var taget til himlen for at få en snak med Ole Thestrup, Kim Larsen, Prins Henrik og Yahya Hassan. Det gav masser af gode grin, lige som i resten af showet, publikum var underholdt fra start til slut.

Kino Den Blå Engel flytter yderlig tre koncerter til Kalundborghallen for at kunne overholde myndighedernes krav og for at alle som har købt billet, kan få en plads.

Det drejer sig om koncerten med Everybody´s Talking d. 19. oktober, Outlandish d. 23. oktober og Michael Carøes Gasorleans d. 7. november.

Der er stadig billetter til alle tre arrangementer, som kan købes via Kino Den Blå Engels hjemmeside.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0