AnnonceLuk annonce
De er virkelig onde

24-09-2020

De er virkelig onde. Men heldigvis på den sjove og glade måde. Det bliver en koncert, der får selv de sødeste små englebørn til at hoppe med på den onde bølge

Jeg er så ond at jeg ikke skyller ud på toilettet! Der er så mange gode børnebands, så her kommer det onde” – og det kalder sig faktisk ”De Onde”.

De stiller det store spørgsmål i børnehøjde: Hvad vil det sige at være ond? Et det ondt at binde dobbeltknuder på sin lillesøsters julegaver? Er det ondt ikke at trykke ud på toilettet? Eller at slå prutter i toget?

Det synger fire sortklædte, maskerede superhelte om til familiekoncerten søndag den 4. oktober på Musisk Skole i Kalundborg.

De er rigtig sjove, fortæller arrangøren børnekulturkonsulent Søren Vind, tænk at det kan være så sjovt at spille ond børnemusik for onde piger og drenge. Men kom bare, tag dit ukultiverede menneske med og lad følelserne få frit løb. Muhaha! Carl Quist-Møller spiller på trommer, Tobias Trier guitar, Peter Marott trompet og Torben Westergaard bas med alt fra jazz, rock og brazil til country.

Koncerten er en af de populære familiekoncerter på Musisk Skole. Den begynder kl. 14. Billetter fås på kalundborgbib.dk under Det Sker til 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0