AnnonceLuk annonce
Ærgerligt nederlag

21-09-2020

Af Hans Wartenberg

Øv

De lokale herrer i Kval rækken fik ikke den sæsonstart de havde håbet på. Rødovre vandt med 29-28 i Rørbyhallen.
Og det var et pointtab der ærgrede Martin ”Lange” Larsen.

”Vi er jo i gang med et stilskifte, og det giver næsten altid lidt indkøringsproblemer.
I går spillede vi mod et hold, som var rigtigt gode til at få sat vores spillere i mand-mand spillet, og så er det er altså frit løb ind gennem forsvaret når vi er så offensive.
Og vores normalt dirkesikre målmand Andreas, bliver skudt ned, og vi får ikke skiftet… Vi skulle have givet ham en pause. I så tæt en kamp, er det vores call, og vi tog det ikke. Ydermere tager vi os den frihed at brænde 3 straffekast. Og var fri igennem 2 gange i det sidste minut,
fortæller han.

Så de små marginaler var ikke på hjemmeholdets side. Og der var mange skønhedsfejl.

”På positiv-siden skal nævnes at vi havde luft til 60 minutter i opskruet tempo. Vi har haft problemer i nogle af træningskampene med at score, men 28 er fint, når man så kigger på hvor mange ”frie” vi ikke fik i kassen, så kan vi konstatere at vi godt på vej. Og nu ved vi hvad vi skal arbejde med. Vi kommer stærkt igen,” siger Martin ”Lange” Larsen.

Holdet spiller igen mandag d 28 september, på udebane, i Tre Falke Hallen på Frederiksberg, kl 19.15. Modstanderen er KSG 2. De tabte deres første kamp med 4, mod Hashøj.

Næste hjemmekamp er tirsdag d 6 oktober i Røsnæshallen. Modstanderen er et af topholdende fra sidste sæson, NFØ, og der er kampstart kl 19.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0