AnnonceLuk annonce
Stifter ny S-partiforening

19-09-2020

Af Jens Nielsen

Den socialdemokratiske platform i Kalundborg Kommune udvides. En gruppe S-medlemmer har taget initiativ til at danne endnu en partiforening i kommunen.

Efter den turbulente generalforsamling i januar hos Socialdemokratiet i Kalundborg, har der været intern uro, det får nu en række medlemmer, med gruppeformand Gunver Jensen i spidsen, til at stifte endnu en partiforening i Kalundborg Kommune.

”Det sker for at styrke den politiske debat og skabe mere nærhed, så lokalpolitik opfattes mere vedkommende end i dag. Dertil kommer, at vi i gruppen har det godt sammen og oplever, at vi kan skabe fælles løsninger. Vi ønsker nemlig at styrke Socialdemokratiet og være med til at gøre Kalundborg Kommune til et endnu bedre sted at bo, leve og arbejde,” skriver gruppen i en pressemeddelelse.

Den nye partiforening får navnet: Socialdemokratiet 2020 Kalundborg, og den bliver stiftet 1. oktober klokken 19, hvor gruppen inviterer til stiftende generalforsamling på Café Hangover, Elmegade 19 i Kalundborg.

I kredsen af S-medlemmer, der bakker op om den nye forening, er fire medlemmer af kommunalbestyrelsen. Det er gruppeformand Gunver Jensen, Hanne Olesen, Kristine Vesterskov Olsen og Marianne Madsen. Gruppen har tillige valgt to talspersoner, Hanna Vestenaa og Willy Stig Andersen.

Etableringen af den nye forening er en fornyelse og vil bidrage til en positiv stemning, hvor medlemmer har lyst til at være med i det politiske arbejde. Både når der skal diskuteres eller hænges valgplakater op.

Gruppen vil arrangere aktiviteter, hvor der er plads til politiske synspunkter og debat, men også til sociale sammenkomster, hvor der hygges. Der er absolut åbent for forslag, skriver Socialdemokratiet 2020 Kalundborg i pressemeddelelsen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0