AnnonceLuk annonce
Tre dage med Crazy Outlet

14-09-2020

Ditte Julie Rosendahl Kaa fra Gliimt og Annette Pihlmann fra Butik A, åbner outlet i Kordilgade 42, tre dage i denne uge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Børnetøjsbutikken Gliimt og modetøjsbutikken Butik A, begge Kordilgade, er klar til tre dage med outlet salg hvor priserne er presset helt i bund.

Torsdag, fredag og lørdag i denne uge åbner butikkerne Gliimt og Butik A et outlet salg i de tomme butikslokaler Kordilgade 42 (lige over for Danske Bank), her vil der være masser af gule priser med gode tilbud, hvor der kan spares helt op til 80%.

”Vi har ryddet op på lagerne og banket priserne helt i bund, og så er det et stort lokale med masser af plads, så vi kan overholde alle gældende regler i forhold til covid-19,” siger Annette Pihlmann, indehaver af Butik A.

Crazy Outlet kalder de to forretninger deres outlet satsning i de tomme lokaler i nr. 42.

Åbningstiderne vil være torsdag fra 10-17.30, fredag 10-18 og lørdag 10-14.

Der er ikke dankortterminal i outletbutikken, så kunderne opfordres til at have kontanter med, men der er tre prøverum hvor tøjet lige kan prøves inden køb.

”Jeg har flere gange arrangeret outlet salg i de lokaler hvor Gliimt nu har til huse, men nu er vi gået sammen om outlet i nr. 42 i et godt samarbejde mellem butikkerne,” fortæller Annette Pihlmann.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0