AnnonceLuk annonce
Lysmaster skal udskiftes

08-09-2020

15 lysmaster skal udskiftes på Holbækvej. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Alle de nye lysmaster, der er sat op på den nyrenoverede Holbækvej skal udskiftes. 

Der er 15 lysmaster på det stykke af Holbækvej i Kalundborg, der for ganske nylig er blevet renoveret, der alle alle skal udskiftes grundet forkerte beregninger.

I et brev til borgerne, der bor på strækningen, skriver kommunen bl.a. således: ”Ved renoveringen af Holbækvej strækning 2 blev der etableret ny belysning. I forbindelse med projekteringen af belysningen har der været en fejl i lysberegningerne, som desværre har den konsekvens, at belysningen ikke lever op til gældende krav. Vi er derfor nødsaget til at udskifte master til højere master, forstærke fundamenter til masterne og opsætte nye armaturer.”

”Der er lavet forkerte lysberegninger. Problemet er, at der ikke falder lys nok på cykelstien på den anden side af vejen. Så alle master skal ned, der skal laves nye fundamenter, vi bruger dog de gamle og forstærker dem, og sætter så en højere model op,” fortæller Jan Krause, der er sagsbehandler ved Vej, Ejendom og Affald, Kalundborg Kommune, og fortsætter: ”Kommunen kommer med krav om erstatning til firmaet, der har lavet beregningerne, når det er afsluttet.”

Arbejdet med at tage lysmasterne ned og sætte nye op vil blive udført i uge 37 og 38.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0