AnnonceLuk annonce
TGU Gymnastik melder klar

02-09-2020

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er det igen tid til, at de forskellige gymnastikhold starter op, og hos TGU er man klar til at tage imod alle – nye medlemmer såvel som alle dem, der vender tilbage efter en noget længere sommerferie grundet COVID-19.

Alle gymnastikhold hos TGU starter op i uge 37, hvor opstarten foregår som vanligt, og der bliver tilbudt samme hold som sidste sæson.

”Der er ellers en general nedgang inden for gymnastik, men vi kan holde de hold, som vi plejer, instruktører og udbud er altså det samme, og det er vi glade for. Men vi ved jo selvfølgelig ikke, hvor mange der kommer, dog virker interessen til at være stor. Vi får mange henvendelser, og det lyder som om, at folk virkelig glæder sig til at starte op igen,” fortæller Louise Kantsø, der er udvalgsformand i gymnastikafdelingen under TGU.

COVID-19

Hos TGU følger man naturligvis alle retningslinjer i henhold til COVID-19, ligesom man løbende følger op på ændringer i samme retningslinjer.

”Vi er alle sammen opmærksomme på retningslinjerne, og følger nøje med. Det gælder både Hallen, hovedbestyrelsen og gymnastikudvalget,” fortæller Louise Kantsø, og fortsætter: ”Hold kører som vanligt. Men springholdet skal fx rengøre undervejs i træningen. VI forsøger dog at lave en struktur, så børnene i hvert fald ikke føler, at der er lavet for meget om på tingene. Der bliver selvfølgelig noget aftørring af redskaber, og vi har derfor også flere hjælpeinstruktører. Derudover vil vi appellere til forældrene om, at hjælpe til efter træningen er slut.”

I weekenden var der i øvrigt kursus for alle hjælpeinstruktører, så også de er klar til uge 37.

Læs mere og se holdoversigten - klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0