AnnonceLuk annonce
Blomsterbutik flytter

01-09-2020

Den Lille Blomsterbutik rykker ind i lokalerne på Sct. Jørgensbjerg 25. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Charlotte Rasmussen, der ejer Den Lille Blomsterbutik, der ligger på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg flytter nu til nye lokaler.

Om blot 3-4 uger flytter Den Lille Blomsterbutik fra Kordilgade 60, og vil fremover ligge på Sct. Jørgensbjerg 25, hvor den tidligere Toves Blomster har ligget.

Charlotte Rasmussen glæder sig meget til at få mere plads, men er også glad for den nye beliggenhed, da der er bedre parkeringsmuligheder samt synlighed for kunderne.

”Vi får et større baglokale, en masse lagerplads og en lidt større butik, der dog er indrettet langt bedre end den gamle. Derudover er der meget bedre parkeringsmuligheder, og større synlighed,” siger Charlotte Rasmussen, og fortsætter: ”Der går dog lidt endnu, da håndværkerne har en del endnu at lave, men vi satser på, at vi er der om 3-4 uger, og vi glæder os.”

Ny medarbejder

Ny medarbejder, men gammel i faget, kan man vidst godt sige. Lena Rasmussen havde for nogle år tilbage blomsterbutikken Pinocchio i Kordilgade, og har senest arbejdet i blomsterafdelingen i Meny, men hun er nu, fra den 1. september, ansat i Den Lille Blomsterbutik. Lena Rasmussen er uddannet blomsterdekoratør, og arbejdede faktisk, for 20 år siden, som blomsterdekoratør i Bjergets Blomster, som blomsterforretningen hed, inden Toves Blomster kom til. Om 3-4 uger er hun således tilbage i de samme men nu nyistandsatte, lokaler, som hun arbejdede i for tyve år siden. Nu hedder blomsterforretningen imidlertid Den Lille Blomsterbutik, og ejes af Charlotte Ramussen.

Charlotte Rasmussen fortæller endvidere, at der kommer mange lækre ting hjem til julehandlen, bl.a. en masse fra Maileg og andet godt til at lave fine julekurve af, når den tid kommer.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0