AnnonceLuk annonce
Døgnåben genbrugsplads skal fejres på fredag

31-08-2020

Genbrugspladsen i Kalundborg har døgnåbent fra på fredag. Foto: Jens Nielsen

Den 4. september 2020 overgår Kalundborg Genbrugsplads til døgnåbent. Det betyder, at erhverv og borgere kan aflevere affald lige præcis, når de har tid, uagtet de officielle åbningstider. Begivenheden bliver fejret fredag eftermiddag.

Overgangen til døgnåben genbrugsplads markeres med et åbent arrangement fredag den 4. september klokken 15.30 på Kalundborg Genbrugsplads på Asnæsvej. Her vil Niels Hörup, formand for ARGO, og Jakob Beck Jensen, udvalgsformanden for Teknik – og Miljøudvalget i Kalundborg kommune, give overgangen til døgnåben et par ord med på vejen.

ARGO håber på sol for oven, og lover lidt til ganen for de fremmødte.

Tilmeld dig til døgnåben via www.argo.dk

Genbrugspladsen vil i aften-, natte- og morgentimerne være ubemandet, men porten vil være åben for de, som vil af med deres affald. Det eneste som man skal sikre sig er, at man har tilmeldt sig døgnåbent. Det gør man via ARGOs hjemmeside. Når man er tilmeldt, så går der to til fire dage inden tilmeldingen aktiveres, og man kan komme ind på pladsen uden for åbningstid.

ARGO indførte, som de første i Danmark, ’Døgnåbne Genbrugspladser’ tilbage i februar 2012. Den allerførste var faktisk også i Kalundborg, nemlig Bregninge Genbrugsplads. Efterfølgende er der kommet mange flere til - også udover ARGOs grænser. I den skrivende stund har ARGO 72.949 brugere tilmeldt sig døgnåben.

Sortering er stadig et krav selvom solen er gået ned

Trods den forlængede åbningstid, så er kravet om sortering stadig gældende. Er du i tvivl om hvor en type affald skal hen, så kan du altid se i sorteringsvejledningen på ARGOs hjemmeside eller komme forbi genbrugspladsen i dagtimerne, hvor pladspersonalet står parate med råd - og vejledning.

Du skal som bruger af døgnåben være opmærksom på følgende: 

  • Pladserne er ubemandede uden for normal åbningstid
  • Pladserne er videoovervågede
  • Adgang til pladserne foregår via det mobiltelefonnummer, der er tilmeldt ordningen
  • Olie og kemikalier modtages ikke, når pladserne er ubemandede
  • Pressecontainere er lukkede af sikkerhedsmæssige årsager – der opstilles alternative containere
  • Pladsernes ordensregler skal til en hver tid følges
  • I nødsituationer (strømafbrydelse, uheld m.v.) kan du benytte dig af pladsernes nødtelefon


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0