AnnonceLuk annonce




Konditorkager får et stort løft i Meny

25-08-2020

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har ansat både en konditor og en konditorlærling, og vil nu gøre udvalget af kager større og mere moderne.

Hidtil har det været en af bagerne i bageriet hos Meny i Kalundborg som har stået for at lave de kager der blev solgt til kunderne, men nu er der ansat både en fagudlært konditor og en konditorlærling.

”Jeg skiftede noget personale ud da jeg startede her, og så er der gået lidt tid hvor vi ikke har kunne få dem vi gerne ville have, men nu har vi fået fat i noget der virker, og de kender hinanden i forvejen og er vandt til at arbejde sammen, så nu har vi rigtige konditorer igen, der allerede har lavet en række nye kager som sælger godt,” fortæller bagermester Jan Alber.

Konditor Michelle Werder og Louise Dyring Nordsby, der mangler et år i at være udlært, kommer fra samme bageri i Holbæk, som desværre gik konkurs, men det får Meny Kalundborg nu glæde af.

”Vi vil gerne vise nogle mere moderne kager, og så give nogle af de eksisterende kager et lille pift, og så tilbyder vi nu også kager til bryllup, barnedåd eller fødselsdag, faktisk har vi fået helt frie hænder, det er rigtigt dejligt,” siger Michelle Werder.

Blandt nyhederne på hylderne findes nu Tosca snitter m. pistacie og nøddelåg, Sarah Bernhardt kager i flere varianter og cheesecake med bl.a. blåbær, mango eller chokolade.

”Vi har mange planer og vil vildt gerne løfte det her konditori op, og så brænder jeg på alle tænkelige måder for det her,” siger lærlingen Louise Dyring Nordsby, som har sin egen facebookside med billeder af de mange kager hun har lavet.

Så kageglade Meny kunder kan godt glæde sig til nye og spændende lækkerier.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0