AnnonceLuk annonce
Mange spændende arrangementer i nyt katalog

22-08-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Biblioteker havde fredag eftermiddag inviteret til både fællessang og afsløring af det nye efterårskatalog, denne gang udendørs i bibliotekshaven.

Coronapandemien har sat en stopper for rigtigt mange arrangementer hen over forår og sommer, men nu håber Kalundborg Biblioteker, at det bliver mere normale tilstande, og havde fredag sidst på eftermiddagen inviteret til releasefest for det nye efterårskatalog.

”I det nye program er der mange nye spændende ting i, men også en række genbookninger, vi har nemlig været så heldig, at de arrangementer vi måtte aflyse på grund af corona, har vi fået lov til at genbooke,” sagde biblioteksleder Jette Mygind i sin tale til de mange fremmødte.

Grundet corona var arrangementet flyttet udendørs i bibliotekshaven, og bød bl.a. også på fællessang og kaffe/the og sandwich.

Det nye flotte efterårskatalog indeholder som sædvanligt, arrangementer for både børn og voksne, foredrag, musik, der er spændende artikler af journalist Sonja Husted Rasmussen, LOF-Nordvestsjælland har fået to sider i kataloget med omtale af arrangementer der arrangeres i samarbejde med biblioteket, og så er der igen en række sider med de mange arrangementer som foregår i forsamlingshusene.

Et af de helt store arrangementer som er omtalt i det nye efterårskatalog, er foredraget med den prisbelønnede forfatter Sara Omar, som kommer til Kalundborg Hallen den 29. september.

Det nye efterårskatalog kan hentes på alle bibliotekerne i kommunen eller læses online, KLIK HER


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0