AnnonceLuk annonce
Oplev den helt nye Skoda Octavia hos Hansen Biler

18-08-2020

Hele instrumenteringen i den nye Skoda Octavia har fået et løft. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den er større, længere og mere praktisk end sine forgængere. Skoda Octavia præsenteres nu i sin fjerde generation, og er stadig en fantastisk familiebil. Hansen Biler på Slagelsevej er klar til at vise den nye Skoda frem.

Den originale Skoda Octavia blev præsenteret i 1996, og i dag er det så fjerde generation, som kommer på gaden. Siden dengang er modellen blevet produceret i over 7 mio. eksemplarer på verdensplan. Skoda Octavia er det fornuftige bilvalg til dig, der har brug for en familiebil med masser af plads, og som også gerne vil have noget for dine penge.

Den nye Skoda Octavia er en helt ny bil med masser af udstyr og ændringer i forhold til den tidligere model, og selv om den først lige er kommet på gaden, er salget godt i gang.

”Vi har allerede solgt de første 10, som bliver leveret i løbet af kort tid,” fortæller Mathias Jakobsen fra Hansen Biler i Kalundborg.

På grund af coronasituationen i landet bliver der ikke inviteret til Åbent Hus, men derimod inviterer Hansen Biler til ’Premieredage’, hvor kunderne blot kommer forbi, så er personalet klar til at vise den nye Skoda Octavia frem, og der er mulighed for en prøvetur.

Skoda har sat 1000 af den nye Octavia til salg, som en First Edition model, som er udvalgte modeller med de højeste udstyrsniveauer, Ambition eller Style, der sælges til introduktionspriser, som er 10.000 kr. lavere end de vejledende udsalgspriser. Således er der tale om modeller med stærke motorer og masser af udstyr til favorable priser.

Der er også mulighed for at deltage i en konkurrence på Skodas hjemmeside, hvor man kan vinde den helt nye Skoda Octavia i 7 dage.

De helt store nyheder på den nye Octavia er en ny front og hele instrumenteringen er også ny, bl.a. med en godt 10 tommer stor skærm midt i instrumentbordet.

Personalet hos Hansen Biler står klar til at forklare mere om den helt nye Skoda Octavia, så læg vejen forbi Slagelsevej 162, Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0