AnnonceLuk annonce
I Finalen som Årets Lokale Ildsjæl

11-08-2020

Katrine startede tidligere på året håndboldholdet SBI LykkeLiga, som er et hold for udviklingshæmmede og handicappede børn. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Katrine Koustrup Ludvig Olsen, Svebølle, er nu blevet udvalgt som en af de fem finalister der skal kæmpe om fornemme titlen som Årets Lokale Ildsjæl.

Benzinselskabet Go’on hylder de mange ildsjæle som findes i lokalsamfundene rundt om i landet. Årets Lokale Ildsjæl modtager ud over æren 25.000 kroner for sin indsats for lokalsamfundet.

En af dem som er blevet nomineret til den flotte pris, er Katrine Koustrup Ludvig Olsen fra Svebølle. I den første indledende runde opnåede Katrine en flot 9. plads, men nu har Go’on udvalgt de fem finalister blandt de 10 som har fået flest stemmer, og her er Katrine Koustrup Ludvig Olsen blandt.

Katrine startede tidligere på året håndboldholdet SBI LykkeLiga, som er et hold for udviklingshæmmede og handicappede børn i alderen 5-15 år. Hun kom på ideen til at starte sådan et hold lokalt, da hun så LykkeLiga i tv.

Hun kontaktede Rikke Nielsen, den tidligere landsholdspiller for at få hjælp til den praktiske del, og fik hurtig respons - 100% opbakning til opstart fik hun også af bestyrelsen i Svebølle Bold- og Idrætsforening (SBI) og lige så hurtigt fik hun frivillige trænere og forældre med, så der er et godt team til hver træning.

Katrine Koustrup Ludvig Olsen er blevet nomineret til prisen Årets lokale ildsjæl for sit store arbejde for udviklingshæmmede og handicappede børn, og er altså nu blandt de fem finalister som skal kæmpe om de 25.000 kr.

”Hvis jeg skulle være så heldig at vinde de 25.000 kr. ønsker jeg selvfølgelig at bruge pengene på mine LykkeLiga børn og deres familier,” siger Katrine Koustrup Ludvig Olsen, og fortsætter,

”Jeg ønsker at give dem en masse oplevelser, således at vi kan blive rystet rigtig godt sammen og få opbygget et stort fællesskab, som netop er hele ånden i LykkeLiga konceptet.”

Synes du også Katrine fortjener din stemme, så KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0