AnnonceLuk annonce
Børn og unge inviteres til MTB introdag

09-08-2020

KCC Kidz inviterer til MTB introdag i Klosterskoven. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Er du pige eller dreng og går med drømmen om at køre mountainbike under spændende og kontrollerede forhold, så skal du møde op i Klosterskoven på onsdag, hvor Kalundborg Cykle Club inviterer til en introduktionsdag for friske børn mellem 9 og 16 år, som kunne tænke sig at prøve kræfter med MTB. 

Kalundborg Cykle Club har en af de største ungdomsafdelinger på Sjælland. Flere af de unge, de såkaldte KCC Kidz, flyver snart fra reden og skal op i de voksnes rækker, derfor gør klubben nu et tiltag for at tiltrække nye piger og drenge som har interesse for at cykle på mountainbike.

Kalundborg CC Kidz afholder introduktionsdag for nye medlemmer og friske børn mellem 9 og 16 år, som kunne tænke sig at prøve kræfter med MTB. Mødested er Klosterskoven, ved P-pladsen ud mod Lerchenfeldvej, onsdag den 12. august kl. 16.30-18.00.

Man skal blot medbringe sin cykel og sin cykelhjelm, og har man ingen cykel er der mulighed for at låne klubbens mountainbikes.

”De små som startede for snart mange år siden er nu blevet store og rykker op for at køre med de voksne, derfor vil vi gerne have nogle nye unge ind så vi sikrer fremtiden,” siger Eske Glad, der er træner for KCC Kidz.

I mange af landets cykelklubber kan man typisk stille med en eller to trænere, men i KCC er der hele seks trænere tilknyttet Kidz koncepter.

”Vi har seks trænere, og det er der ingen andre klubber som har, det gør, at vi har mandsopdækning på alle hold når medlemmerne møder op,” fortæller Eske Glad.

Til introdagen på onsdag bliver der lavet en rute som er tilpasset begyndere, så hvis du kan lide fart og spænding i naturen og du ikke er bange for at blive forpustet, glæder KCC Kidz sig til at se dig til en super sjov og hyggelig dag i skoven.

Arrangementet er gratis at deltage i og der er ingen forhåndstilmelding, man møder bare op med sin cykel og cykelhjelm.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0