Video: Rikke vandt en Grøn festival i baghaven

Tekst, foto og video: Jens Nielsen

100 steder i landet blev der lørdag afholdt mini-festivaler i folks private haver som en erstatning for de aflyste Grøn-koncerter. I Kalundborg var Rikke Nyemann Vind en af de heldige som havde vundet en koncert i sin baghave.

Coronaen har aflyst alle Grøn koncerterne men i stedet skabt en erstatning i form af mini-koncerter over hele landet i folks private haver under titlen Grønnere Grøn.

100 koncerter er blevet udloddet via en konkurrence, og en af de heldige vindere er Rikke Nyemann Vind, på Nørre Alle i Kalundborg.

Derfor var familie, venner og arbejdskollegaer lørdag aften samlet i familiens have på Nørre Alle, hvor der i den grad var festivalstemning med god mad, øl, vin.

”Det er helt vildt, jeg vinder ellers aldrig noget, men nu har vi lavet det til en festival,” fortæller Rikke Nyemann Vind inden upcoming bandet Danny Stay & Vikarerne fra Næstved gik på scenen og spillede en times tid.

Efter koncerten var der sørget for en DJ så festen kunne fortsætte til ud på aftenen.

Rikke Nyemann Vind havde fået en række firmaer til at give forskellige sponsorgaver som blev solgt på en auktion, der indbragte små 4000 kr. som doneres til muskelsvindfonden.

Danny Stay & Vikarerne er et nyt Dansk navn, der med Danny Stay i front, der har sin helt egen let genkendelige vokal.

Del