AnnonceLuk annonce
TGU modtager sponsorstøtte fra dansk energiselskab

23-07-2020

OK giver Tømmerup Gymnastik & Ungdomsforening 18.000 kr. i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen Der skulle have stået godt 14.000 kr. på sponsorchecken til TGU. Men OK har denne gang valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så TGU får ekstra hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid.

Formanden for Tømmerup Gymnastik & Ungdomsforening Peter Holm fortæller:

"Vi vil opgradere vores Esport med fire ekstra spilstationer. Vi samarbejder jo med Tømmerup Fri- og Efterskoles Esports linje, så skolen bruger maskinerne om dagen, og vi om aftenen. Vi forventer at begynde igen efter ferien med nye instruktører, men man kan læse mere om tidspunkter på TGU´s Esport's facebookside."

TGU har ikke mindre end 10 afdelinger. "Vi har brugt sponsorpenge på fitness udstyr og håber på et tidspunkt, at vi kan udvide vores klatrevæg i hallen gennem et samarbejde med kommunen. Vi har i alt ca. 700 medlemmer, hvor af ca. halvdelen er børn og unge," fortsætter Peter Holm, og kan så med stor tilfredshed tilføje: "Vores forening er nomineret af DGI til at blive Årets forening på Midt- og Vestsjælland. Det bliver afgjort 16. september i Roskilide. Så vi er meget stolte over bare at være blevet nomineret, og spændte på hvilken forening der får årets pris."

Det kan godt betale sig at tanke hos OK. Nu har Tømmerup Gymnastik & Ungdomsforening modtaget godt 18.000 kr. for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.

Ekstra 30 procent

Tømmertup G & U er én af 1800 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

Fakta om OK og sponsoratet:

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.800 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Parasport Danmark


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0